Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tomasot i la Ballarica participaran a les Festes de la Mercè de Barcelona

Les dues emblemàtiques figures de bestiari festiu, pròpies de la Fira del Gall de Vilafranca, el Gall Tomasot i la Gallina Ballarica, han estat convidades a participar a "La Cavalcada de la Mercè" una de les activitats de cultura tradicional i popular més concorregudes de la festa major barcelonina.<br />

Enguany, l’eix vertebrador de la Cavalcada, que organitza la Coordinadora de Geganters de Barcelona, és el món animal en totes les seves vessants i posa l’accent en la gran profusió d’imatges d’animals, reals o fantàstics, que hi ha al bestiari català.<br />La Cavalcada de la Mercè tindrà lloc dilluns, 24 de setembre per la tarda. A les 5 hi haurà la plantada de les figures participants, a les 6 la cercavila i a les 8 el final de l’acte.<br />El recorregut s’inicia al carrer Pelai, cruïlla amb el carrer Gravina, i acabarà a la plaça de Ramon Berenguer el Gran.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: