Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per Fires 2012, espectacles per a tota la família

Enguany des de la Comissió de Festes i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní s’ha volgut renovar el concepte d’espectacles infantils que es celebren tradicionalment per Fires pel d’espectacles familiars, per tal que tota la família pugui gaudir dels actes programats.<br />

Així, el divendres 7 de setembre, a dos quarts de dotze de migdia, tindrà lloc l’espectacle itinerant Clowstronautes, de Festuc Teatre. Es tracta duna cercavila de dos clowns i un buggy, amb efectes especials, sons, fum, confetti que recorreran els carrers de la vila des de la plaça de l’Ajuntament fins a la Plaça Nova.<br />El mateix divendres, però a les 6 de la tarda, hi haurà l’ Espectacle infantil Vermut, de la companyia deParranda. Jocs, danses i cançons tradicionals, modernitzats, de-construïts, esferificats i amb pinyol i sifó, actualitzen el concepte adult de concert-vermut adaptant-lo pels infants i les seves famílies. Es farà a l’Era d’En Guineu.<br />I el diumenge, 9 de setembre, a dos quarts de 7 de la tarda a la Plaça Nova, xou musicoteatral familiar amb Roleguita & Boqueron: Nyigu Nyagu World Tour. Cançons populars infantils i de collita pròpia interpretades amb molt d’humor per la Roleguita, el Boqueron i el DJ Cachalote.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: