Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espirall celebrarà la Feria de Abril, permetent reaparèixer La Caseta

Per primera vegada, l’any vinent l’ Associació de Veïns de l’Espirall celebrarà la Feria de Abril, coincidint amb les dates en que s’escau aquesta popular festa andalusa. <br />

La festa servirà perquè reaparegui l’espai de La Caseta, que durant molts anys va amenitzar amb flamenc i sevillanes les festes del barri vilafranquí.

L’any passat, per primera vegada, i també aquest 2012, la festa de barri no ha tingut La Caseta que coordinava el Centro Cultural Rociero, conjuntament amb l’associació veïnal.

El vicepresident de l’AVV de l’Espirall, Antoni Alsina, ha explicat als nostres micròfons que la festa del barri s’havia convertit en sinònim de Caseta i han volgut separar les dues activitats. La solució adoptada ha estat celebrar una festa de barri amb actes similars als que programen la resta de barris de la Vila i traslladar La Caseta a l’abril.

Durant anys, La Caseta ha estat el centre neuràlgic de la festa del barri de l’Espirall amb exhibicions dels grups de ball del Centre Cultural Rociero de l’Associació de Veïns del Barri de L’Espirall, actuacions de flamenc i d’artistes convidats.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: