Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa de la Fil•loxera infantil de Sant Sadurní celebra aquest dissabte el seu 20è aniversari

Els actes organitzats per l’Associació Festa de la Fil•loxera començaran a les onze del matí amb uns inflables i tallers infantils a la plaça de l’Ajuntament.<br />

Després d’aquesta primera part més lúdica, a la una del migdia al CIC Fassina tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Phylloxera cartronex‘, on l’artista Gerard Fernàndes Fort ha plasmat tots els elements de la Festa en figures de cartró-pedra.<br />Un dels plats forts d’aquesta trobada serà el concert del Grup Macedònia, que es farà a la plaça de l’Ajuntament a partir de les sis de la tarda. El 20è aniversari de la Fil•loxera infantil serà un dels primers concerts de la nova generació Macedònia.<br />Sens dubte, però, l’acte més destacat serà la trobada de bestiari en motiu del 20è aniversari de la Festa de la Fil•loxera infantil. Disset colles d’arreu del territori català participaran al correfoc infantil que començarà a 3/4 de 9 de la nit al Raval i que també passarà pels carrers Sant Antoni, era d’en Guineu, Francesc Moragues, Església fins arribar a la plaça de l’Església de la capital del cava. Totes les bèsties participants al correfoc estaran plantades al carrer Raval des de les cinc de la tarda i, a 2/4 de 9 del vespre hi haurà una tamborinada que tindrà com a punt de sortida la plaça de l’Església i que acabarà al Raval.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: