Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada de Cal Figarot a Penedès TV

Aquest cap de semana Penedès TV ofereix una edició especial del programa Diades Castelleres amb l’actuació dels Castellers de Vilafranca per l’aniversari de Cal Figarot.<br />

<br />El mes d’agost és un dels punts àlgids de la temporada de castells i des de Penedès TV s’en fa un seguiment especial. Per aquest motiu aquesta semana s’ha ofert l’edició especial de la diada de la Bisbal i també hi haurà una altra emissió especial amb la diada de l’aniversari del local social dels Castellers de Vilafranca, amb la commemoració dels 500 castells de 9 descarregats. Podreu veure el resum d’aquesta diada a Penedès TV aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia, a dos quarts de cinc de la tarda i a dos quarts de nou del vespre, amb una darrera reposició el dilluns a dos quarts d’una del migdia. D’altra banda l’emissió habitual del programa Diades Castelleres que s’emet els dilluns se centrarà en aquesta ocasió en la diada de la Festa Major del barri de Gràcia de Barcelona en la que hi participen els Xicots de Vilafranca i la colla Vella dels Xiquets de Valls, a més de la colla local dels Castellers de la Vila de Gràcia.<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: