Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es recomana evitar desplaçaments innecessaris les hores de més sol

Coincidint amb l’onada de calor, el Servei Català de Trànsit demana molta precaució a la carretera i recomana evitar desplaçaments innecessaris, les hores de més sol.  <br />

També aprofita per fer un seguit de consells als usuaris: Si es preveuen trajectes llargs o amb possibles retencions, portar aigua o begudes refrescants per poder hidratar-se; a l’interior del vehicle, connectar els sistemes de climatització per evitar cops de calor i no menjar de forma copiosa ni consumir begudes alcohòliques abans de conduir.

També recorda la prohibició de no tirar burilles per la finestra per evitar el risc d’incendi, tipificat com a infracció al Reglament de Circulació.

I en relació amb la mobilitat de l’estiu, el Servei Català de Trànsit recorda que no s’ha d’abaixar la guàrdia durant els trajectes curts, perquè poden ser tan perillosos com el viatge principal de les vacances.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: