Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es fa una crida al la participació a la processó als exadministradors

La crida és per portar la imatge del sant i per dur les atxes, especialment per a les processons dels dies 29 i 31.<br />

<br />Els Servei de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell de la Festa Major fan una crida als exadministradors de la Festa Major per tal que siguin més actius a la processó, tant per portar la imatge de Sant Fèlix, com per dur les atxes, especialment per a les processons del 29 i 31. A la Festa Major de Vilafranca, la processó és el seguici que acompanya la imatge de sant Fèlix i agrupa els balls folklòrics, els prohoms, els administradors i administradores amb el pendó, els exadministradors, els fidels i la banda. L’estructura actual prové de la dècada del1920, quan es va bastir aquest acte d’una estructura més fixada. Els administradors   de la Festa Major de l’any, porten el pendó de Sant Fèlix i els prohoms, exadministradors i fidels porten atxes. El protocol de la Festa Major i la tradició marca que la imatge de Sant Fèlix és portada pels exadministradors. La crida a la participació de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell de la Festa Major s’ha fet després d’haver detectat un cert relaxament dels prohoms a dur la imatge de Sant Fèlix,

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: