Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds descarreguen el 3 i 4 de 9 amb folre en una diada en què Xicots s’allunyen del dia gran del Concurs

La darrera diada castellera de la festa major d’enguany ha deixat sensacions diverses entre les tres colles locals. Els verds compleixen els objectius, mentre els Xicots s’allunyen de l’edició de diumenge del concurs de Tarragona i la Jove pateix amb la seva canalla.

La Jove de Vilafranca ha debutat en una Diada de Sant Ramon, i ho fet a un quart de quatre de la tarda amb convenciment, tot descarregant el 4 de 7 amb l’agulla, el segon de la temporada. <br />Els Castellers de Vilafranca han tornat a descarregar en primera ronda de diada de Festa Major el 4 de 9 amb folre. <br />Els Xicots aconsegueixen el seu quart 3 de 8 de la temporada, el divuitè de la història. Només el 2005 en van descarregar menys que en aquest curs. <br />A la segona ronda, la Jove vilafranquina no ha pogut carregar el 3 de 7 aixecat per sota. <br />Els verds han descarregat el 3 de 9 amb folre, el quinzè de la temporada. La caiguda d’aquest mateix castell la diada de vigília queda com una anècdota. <br />Els de la camisa vermella s’han quedat en aquesta segona ronda amb un intent desmuntat del 4 de 8. <br />Els de la Jove han descarregat el 4 de 7, el quinzè ja de la temporada. Porten al llarg d’aquest curs més de trenta castells de 7. <br />Els de Cal Figarot han descarregat el 7 de 8. <br />Els de Cal Noi Noi s’han quedat en aquesta tercera ronda amb l’intent del 4 de 8. Probablement han perdut l’oportunitat de ser entre les dotze colles a l’edició de diumenge del concurs de castells de Tarragona. Els de la camisa blau cel han esgotat la quarta ronda de repetició amb l’intent desmuntat de 3 de 7. La cassoleta ha relliscat i no ha pogut seguir amunt. També han fet us de repetició els Xicots que han descarregat la torre de 7. I a la cinquena i darrera ronda de castells, la Jove ha pogut carregat pels pèls el 3 de 7, el primer de l’any. Els Xicots s’han quedat amb un nou intent desmuntat de 4 de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: