Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

40 anys a la Festa Major de Sant Quintí

El dissabte passat els Falcons de Vilafranca van descarregar la pira 6/6 en el marc de la Festa Major de Sant Quintí de Mediona. <br />

<br />Aquesta localitat, sens dubte és la segona Festa Major de la colla, ja que després de 40 anys de participació, els vilafranquins la senten com a pròpia. Enguany, novament s’ha seguit el format establert l’any passat, sent els darrers de la cercavila i els primers en actuar a plaça, just després del pregó de les festes, format que agrada molt als de la faixa verda pel caliu que senten de tota la població quintinenca. Mentre els Falcons anaven agafant posicions dalt de l’entarimat, per tal d’oferir un bon repertori, el President dels Falcons,  Raimón Santó, va dirigir-se al balcó de l’Ajuntament on es trobaven les autoritats, i on després d’unes paraules d’agraïment cap al consistori i cap a la vila, pels 40 anys d’amistat compartits, va fer entrega d’un obsequi que la colla volia oferir al consistori, una fotografia ampliada de la primera Pira 6/6 que va descarregar la colla fora de la seva població, i com no podria ser enlloc més va ser a Sant Quintí en el 2011.<br />Els de la faixa verda van arrancar amb l’esperada i majestuosa Pira 6/6, que van descarregar sense gaires dificultats tot i tenir en compte la dificultat i complexitat de la figura. Aquesta fita, era indispensable per plantejar-se la Festa Major de Vilafranca, ja que amb aquesta Pira i amb la que van descarregar a la Trobada, els Falcons s’encaminen a una molt bona Festa Major, i amb projectes que sen’s dubte poden deixar bocabadats al públic. L’actuació va continuar essent un èxit amb una impressionant escala de 9, dues torretes simultànies i un Pilar de 5 deixat net. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: