Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trasllat del Servei de Promoció Econòmica

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní es trasllada per poder ampliar els seus serveis

La nova ubicació del Servei és als baixos del carrer Doctor Barraquer 3-5, amb un total de 340 metres quadrats útils. <br />El canvi permetrà acollir el Centre de Serveis a les empreses, una nova prestació que ofereix allotjament als emprenedors que vulguin inserir-se en el món empresarial, de manera que gaudeixin d’un espai per tirar endavant el seu projecte. El servei promocionarà l’activitat econòmica amb un viver d’empreses, que fomentarà la interacció de la gent i el "coworking".<br />L’objectiu és enfortir el teixit empresarial de Sant Sadurní i el seu entorn. <br />Així doncs, es llogaran espais individuals d’entre 9 i 12 metres quadrats o despatxos tancats d’uns 10 metres quadrats, depenent de cada empresa, una sala polivalent, una aula de formació, sales de reunions i servei de domiciliació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: