Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suport del PP a la proposta de zona comercial de la Girada

El PP votarà favorablement a la zona comercial a la Girada en el proper ple, i demana a l’equip de govern canvis que permetin la instal•lació d’empreses a la vila

Els dos regidors del PP a l’Ajuntament de Vilafranca han anunciat aquest suport a la proposta de l’equip de govern per desenvolupar el Pla Especial Urbanístic de la Girada II. Josep Ramon ha explicat que ells ja donaven aquest suport fa un mes quan el punt es va acabar retirant del plenari per tal de, segons l’equip de govern, buscar més consens social.

 

Des del PP consideren que no es pot esperar més per aprovar aquesta planificació, ja que podria ser que alguns dels possibles inversors interessats s’acabés tirant enrere si es retarda més. A banda, explica Ramon, cal tenir present també que el desenvolupament d’aquesta zona pot representar una injecció important de diners a les arques municipals en un moment en que precisament no s’està molt sobrat.

 

Tant Josep Ramon com Montserrat Blasco apuntaven que tot sembla indicar que un dels possibles inversors es podria fer càrrec de la urbanització de la zona. Els regidors populars han comentat també que cal que des de Centre Vila entenguin que la zona comercial de la Girada ha de ser un complement a la seva. S’ha de tractar de grans establiments i amb una oferta comercial que en aquests moments és inexistent a Vilafranca.

D’altra banda, des del PP han explicat també que demanarà a l’equip de Govern que canviï la normativa a Domenys III per tal que permeti la instal•lació de grans empreses que puguin facilitar el seu desenvolupament, ara per ara molt aturat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: