Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suport del Parlament a les cooperatives

En el marc de l’Any Internacional de les Cooperatives, el Parlament de Catalunya ha declarat, per unanimitat, el seu suport a les cooperatives i se suma al reconeixement a la feina d’aquestes empreses. <br />

Una delegació de persones representants del moviment cooperatiu ha participat en aquest acte de Declaració. En total, una trentena de cooperativistes de tot Catalunya s’han personat a l’acte d’adhesió, celebrat la vigília de la celebració del Dia Internacional de les Cooperatives.

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí, ha afirmat que "si el món cooperatiu no existís, s’hauria d’inventar; doncs, és un model que sempre s’ha sabut adaptar als temps, promovent sempre l’arrelament i l’exemplificació del treball". <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: