Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sis obres passen a la segona fase del XIVè Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea

L’assemblea de lectors i lectores del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea va decidir seleccionar sis de les quinze obres que s’han presentat enguany al certamen.

Ho van fer en una trobada celebrada el passat 23 de juliol a l’Escorxador de Vilafranca, on cada un dels deu grups va anar exposant les seves conclusions després d’haver llegit i debatut les obres.<br />
Aquestes sis obres són les que passaran a la segona fase de lectura del premi i seran llegides i avaluades per uns nous grups de lectura durant l’estiu. Fins a mitjan de setembre no clourà aquesta fase del premi, que haurà de designar les obres que passaran a la final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: