Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reprenen les gestions per rehabilitar l’ermita d’Espiells

Durant el mes de juny, l’Ajuntament de la capital del cava ha reprès les gestions per rehabilitar l’ermita d’Espiells, construcció del segle XI i amb un campanar del segle XII, situada a uns cinc quilòmetres de Sant Sadurní, en un indret molt acollidor, amb vinyes i camps. <br />

L’any 2003, l’Ajuntament de Sant Sadurní va comprar aquest habitatge amb la perspectiva de rehabilitar el conjunt i es van iniciar els contactes amb la Diputació de Barcelona. Ara, un cop l’habitatge és buit i mostra els primers signes de degradació, s’ha reactivat la històrica demanda dels veïns per planificar la futura intervenció i que la Diputació de Barcelona gestioni tècnicament aquest procés.

Les primeres reunions per encarar aquesta nova etapa ja han estat programades.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: