Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 200 persones participaran en el sopar de celebració dels 30 anys de Ràdio Vilafranca

Enguany l’emissora municipal de Vilafranca celebra els seus 30 anys, i per tal de celebrar-ho s’han fet ja alguns actes com va ser una tertúlia sobre hoquei patins al Casino Unió Comercial, conduïda per en Josep Gumà; i el taller literari que van protagonitzar Lola Casa i Pere Borrell a la biblioteca Torras i Bages.<br />

El sopar que es fa aquest dissabte al Casal de Vilafranca serà l’acte central d’aquest 30è aniversari. Es preveu, com explica Josep Alsina el director-gerent de Sercom, l’empresa que gestiona Ràdio Vilafranca, que hi assisteixin unes 200 persones, entre personal, col·laboradors i oients que han format part de l’emissora en tots aquests anys.

 

 

Alsina apuntava que es farà una celebració senzilla, però que era important fer aquest recordatori i reconeixement també a les persones que fa 30 anys van fer possible amb el seu esforç i il·lusió que tirés endavant una iniciativa que s’ha convertit en el què és ara Ràdio Vilafranca.

Alsina recordava també el suport imprescindible de l’Ajuntament en tots aquests anys; però també posava èmfasi en els anunciants i els oients que han fet de Ràdio Vilafranca un referent informatiu a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: