Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació La Llum del Nord dóna a conèixer el Ramadà a través d’una exposició

La mostra es pot visitar a l’Escorxador de Vilafranca. Explica que el Ramadà és el novè mes del calendari musulmà: un període de dejuni que implica l’abstinència total de menjar, beure, fumar i de mantenir relacions íntimes durant les hores compreses entre l’alba i la posta de sol.

L’Associació la Llum del Nord vol donar a conèixer aquests trets culturals del Marroc a través de les seves celebracions i costums mitjançant diverses imatges i textos relacionats amb la preparació prèvia del Ramadà, la importància de la presència de la lluna, la posta del sol, la prova de dejuni dels infants o maneres de vestir tradicionals. Segons els organitzadors, el principal objectiu d’aquesta exposició és fomentar la convivència i el coneixement mutu entre el poble català i el marroquí.<br />La mostra es podrà veure fins al 27 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: