Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca continua els assaigs al carrer després del 5 de 7 a Torredembarra

Dimecres passat continuaven els assaigs que la Colla Jove Xiquets de Vilafranca programa a diversos carrers i places de la vila i que van començar la setmana passada a la Plaça de la Sardana de Sant Julià. La colla, que normalment assaja a l’Escorxador, ja va iniciar aquesta ronda d’assaigs l’any passat amb bons resultats.

D’aquesta manera, es donen a conèixer a peu de carrer entre la gent de Vilafranca.
En aquesta ocasió, la colla practicava els seus castells al final del carrer Pere Alagret, al barri de la Barceloneta – Sant Magí. Amb aquestes trobades, els membres de la colla vilafranquina aprofiten per fer proves amb els nous castellers.<br />La colla ha engegat els assaigs al carrer després d’aconseguir el cinc de set aquest passat cap de setmana a Torredembarra. Per tant, les sensacions són positives.

Els divendres, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca assajarà a la Plaça de la Vila a partir de dos quarts de deu del vespre per preparar les properes actuacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: