Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jovestiu’12 potencia les activitats i propostes dissenyades i pensades pels mateixos joves

L’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa el Jovestiu, que arriba a la sisena edició. El Jovestiu’12 és un programa estiuenc d’activitats d’oci alternatiu per als joves que té lloc durant el mes de juliol a Vilafranca. S’adreça a joves de 14 a 30 anys.

<br />La nova edició del Jovestiu dóna més protagonisme a aquelles propostes i actuacions dissenyades i pensades pels mateixos joves per tal de crear un context per a l’experimentació, creació i participació juvenil.<br />En total hi ha 24 activitats formatives com cursos i tallers, de diferents continguts temàtics. També es faran dues xerrades informatives sobre temes d’interès juvenil; i finalment, dues sortides d’un dia.<br />Totes les activitats tenen lloc durant el mes de juliol. Les dates i horaris de realització cal consultar-los al programa Jovestiu’12 que es pot descarregar des dels webs del Siaj i de l’Ajuntament de Vilafranca.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: