Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inauguració musical del Vijazz inmillorable, tot i l’amenaça de pluja

La Sant Andreu Jazz Band, amb la direcció de Joan Chamorro i la participació d’Andrea Motis, inaugura musicalment el Caixa Penedès Vijazz 2012.

Tot i que la pluja va fer acte de presència durant el concert, la gent va tirar de paraigües i va aguantar les 4 gotes que van caure per seguir atentament les notes de la Sant Andreu Jazz Band, que aquest any ha estat l’encarregada d’obrir el Caixa Penedès Vijazz. Una banda municipal, del barri de Sant Andreu de Barcelona, integrada principalment per nois i noies d’entre 8 i 16 anys i que ha agafat encara més protagonisme amb Joan Chamorro al capdavant, i amb una jove promesa que s’està convertint ja en un referent d’aquest estil a tot l’Estat Espanyol. Parlem evidentment, d’Andrea Motis. <br />El repertori va incloure un bon nombre de cançons que combinaven des del Swing, el Be-Boop fins al Jazz Vocal, amb 6 o 7 veus diferents. El director de la banda, Joan Chamorro, reconeixia que estan molt satisfets de poder inaugurar el festival.

Un total de 27 nois i noies integren aquesta banda. Alguns d’ells acabats d’incorporar com és el cas de la violinista. El Saxo i tenor Carles Vázquez, i la recent vinguda al grup, Elia Bastida, explicaven què representa per a ells participar en un festival com aquest.

El públic, finalment, va poder gaudir d’una bona vetllada del millor Jazz del Moment de l’escena catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: