Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca recupera les piscines d’estiu aquest diumenge

L’alcalde, Pere Regull, i la regidora d’Esports, Emília Torres, han presentat les noves piscines d’estiu de Vilafranca que funcionaran del 24 de juny al 29 d’agost, d’11 del matí a 7 de la tarda. <br />

Després de dos estius sense piscines exteriors, Vilafranca recupera les piscines d’estiu, la remodelació de les quals ha tingut un cost de més de 356.000 euros.

Les 2 piscines d’estiu estan totalment integrades amb el Complex Aquàtic. L’accés és el mateix i s’aprofiten els vestidors, les guixetes i la resta de serveis.

La piscina gran fa 20x10m i la petita, pensada per als més menuts, medeix 9x6m. Totes dues tenen una fondària que permet tocar de peus a terra a tota la superfície.

La regidora d’Esports assenyala com a més destacable, l’ampliació de 2.150m2 de gespa amb zones de solàrium, ombra i la nova zona de pícnic, equipada amb taules i seients, per permetre menjar i així passar el dia a la piscina.

Les noves piscines d’estiu estan totalment adaptades a les persones amb mobilitat reduïda i disposen de nous equips de depuració de les aigües.

Emília Torres ha volgut deixar clar que la posada en marxa de les piscines d’estiu no restarà activitats al Complex, al contrari, a l’exterior també està previst programar activitats.

A banda dels tiquets d’accés a les piscines per un dia, el Patronat d’Esports també ofereix un abonament per a tot l’estiu, accés gratuït als fills dels abonats menors de 7 anys i un descompte del 7% per als residents a Vilafranca.

L’alcalde no ha obviat que a causa de la fallida de l’empresa adjudicatària de les obres, Vilafranca ha estat dos estius sense piscina exterior però ha volgut destacar el gran espai que ara es guanya.

Els usuaris de les piscines d’estiu tindran als seu abast 3 piscines, les 2 exteriors i la piscina coberta recreativa. A més, es disposarà d’un servei d’acollida per a infants de 0 a 6 anys.

Aquest estiu està previst programar cursos de natació, casals d’estiu aquàtics, amb un total de 240 places, i activitats d’animació i espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: