Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra demà el 28-J

En motiu del 28J, Dia per l’alliberament lèsbic, gai, trans i intersex, diversos col·lectius de l’esquerra independentista han organitzat una jornada d’actes sota el lema: ‘Revolta! Revolta! Revolta sexual!’.  <br />

La jornada es farà demà a l’Ateneu Popular X i començarà a les 6 de la tarda amb una projecció de ‘clips amb ploma’. A les set es projectarà el documental ‘La rebel·lió d’Stonewall’ , a dos quarts de 7 de la tarda el DJ Morrison i les DJ’s Nena i Melu seran les encarregades d’animar una festa que es completarà amb un recital antipatriarcal amb el grup de rapsodes ‘Les dramàtiKes’ i l’actuació, a les 11, de la cantautora electrònica i drag Pluton. Durant la jornada es podrà veure també una exposició del col·lectiu antipatriarcal Brot Bord.

Aquests actes estan organitzat per Endavant, l’Assemblea de Joves de Vilafranca, l’Ateneu X i el Brot Bord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: