Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el 8 de juliol un partit de futbol benèfic contra el càncer

L’entitat Esports Team ha presentat a Vilafranca l’acte que tindrà lloc el proper diumenge 8 de juliol i que servirà per recaptar fons en la lluita contra el càncer.

Es tracta d’un partit de futbol entre dos equips capitanejats pel president de la Penya Blaugrana de Vilafranca Josep Maria Marquès i el senador i membre de la Fundació del Futbol Club Barcelona Josep Maldonado. Cada equip comptarà amb la participació de personatges coneguts.
 

A dos quarts d’onze tindrà lloc la presentació de l’acte al camp de futbol del Vilafranca i, a les dotze, començarà el partit. Finalment, a l’entorn de dos quarts de tres de la tarda, es farà un dinar popular al Pavelló firal. <br />Els diners que es recullin aniran a parar a l’associació Ampert de Vilafranca, que treballa en facilitar el transport a les persones que necessiten tractament diari, i a la Fundació El Clínic, que lluita diàriament per trobar solucions mèdiques per als malalts de càncer. Les persones interessades en col·laborar poden comprar l’entrada de forma anticipada i al preu de 12 euros a Gràfiques Kerpe, el Disco Star, la Joieria Alas o Finques Vilafranca, al barri de La Girada. Aquesta entrada inclou el partit i el dinar. Els qui només vulguin anar al partit poden comprar una entrada al mateix municipal pel preu de 2 euros. I, finalment, també es pot col·laborar ingressant els diners en un número de compte que apareixerà properament al web d’Esports Team, www.esportsteam.es.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: