Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca estrena un programa dedicat al cinema, la música i els videojocs

Amb el nom de Wai-fi s’emetrà els dimecres, de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 de la nit, i en reposició els dissabtes, de 5 a 6 de la tarda. <br />

Wai-fi és una producció de Miquel Bernet i Joan Martí, dos joves que recentment han fet pràctiques a Ràdio i Televisió Vilafranca.

El nou programa, que s’estrena avui dimecres, parlarà de les estrenes cinematogràfiques, de música actual i de festa i també de videojocs.  Segons un dels impulsors del programa, el Miquel Bernet, en matèria de videojocs tan aviat recordaran jocs clàssics, com els que acaben de sortir al mercat.

 

Cadascuna de les seccions del programa comptarà amb un expert en cada matèria.  L’altre artífex del programa, Joan Martí, ens presenta els experts en cinema, música i videojocs que tindran aquest estiu.

El programa Wai-fi es promocionarà i buscarà la complicitat amb els oients a través de les xarxes socials i sobretot pel Facebook. També tenen previst regalar entrades de cinema i sopars.

A partir d’aquesta setmana, podeu escoltar aquestes joves promeses de la ràdio els dimecres i els dissabtes a Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: