Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primarius: una plataforma per la música de casa

Pacs proposa per aquest dissabte la Festa Jove Primarius, una plataforma de difusió per als grups musicals de la comarca.

<br />
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pacs del Penedès organitza amb la col•laboració de la Colla de Drac i Diables de Pacs la primera edició de la Festa Jove Primarius 2012. El Primarius pretén convertir-se en un certamen anual de música per a grups novells o amb una trajectòria musical de tots els estils, que vol contribuir a promocionar i donar a conèixer grups de música del nostre territori.<br />L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte a la mitjanit, a l’aparcament municipal de Pacs. En aquesta edició comptarà amb els grups de música Enano Elmo, Homofreaky Rock Band i The Lost Harvest, que competiran entre ells per convertir-se en el guanyador del primer concurs. Serà el mateix públic assistent qui, mitjançant votació, esculli el grup guanyador, que rebrà un premi en metàl•lic.<br />Primarius vol cobrir les mancances actuals de promoció i plataforma dels grups de la comarca i convertir-se en un referent de música al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: