Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou punt del Servei d’Orientació Jurídica de la Diputació als Monjos

Aquest matí s’ha presentat el nou punt del Servei d’Orientació Jurídica de la Diputació de Barcelona, que des dels Monjos atendrà a persones usuàries de serveis socials de vuit municipis més de l’entorn. <br />

El servei aborda des de problemàtiques derivades d’impagaments de lloguer a hipoteques, així com d’altres problemes del context de crisi econòmica.

El dels Monjos se suma al punt de Sant Sadurní, que va entrar en funcionament fa unes setmanes. En total, la Diputació de Barcelona augmenta en 12 nous punts del Servei d’Orientació Jurídica, arribant a un total de 35 punts que donen cobertura a 272 municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: