Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’oposició de Sant Pere de Riudebitlles, decebuda amb el ple extraordinari

El PSC-GiR, ERC i la CUP, els grups de l’oposició a l’ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, consideren que "el govern de CIU ha tirat pilotes fora per la gestió d’aquest primer any de mandat", en el ple extraordinari convocat per l’oposició en bloc. <br />

Segons expliquen els tres grups, l’alcalde Sixto Moreno va justificar les seves actuacions i "no considera que hagi fet res malament".

Respecte al pressupost municipal d’aquest 2012, el regidor d’Hisenda va anunciar que en les properes setmanes presentaran una proposta.

Quant a l’abocament de runa per part de l’empresa de l’alcalde en un terreny municipal, Sixto Moreno "no considera que estigui mal fet" però assegura que no ho tornarà a fer per evitar que l’oposició convoqui més plens extraordinaris.

Quant a les factures del cost de moviment de runa a un abocador controlat, una comissió decidirà si són justificatives. Igualment, en el ple es va aprovar obrir un expedient per comprovar que la runa hagi estat retirada i en cas contrari es reclamarà que l’empresa de l’alcalde, SIXMOR S.L., pagui el cost de retirada de la runa i de neteja del terreny.

L’alcalde també va justificar les "irregularitats" en el pagament de connexió d’una claveguera particular i va accedir a convocar la comissió de Serveis Personals per tal de fer front a la situació econòmica de moltes famílies del poble.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: