Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Milà i Fontanals ha guanyat un segon premi de Catalunya al concurs Euroescola

El passat 8 de juny, a l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, va tenir lloc l’acte de lliurament de premis de la divuitena edició del Concurs escolar Euroscola.

Aquest 2012 ha tingut com a objectiu principal recordar als joves que enguany se celebra l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional, a més de commemorar el 25è aniversari del programa Erasmus. Després de les diferents fases del concurs que han tingut lloc a nivell de l’Estat Espanyol, i dins el marc de la matèria de Ciències Socials, un grup d’alumnes de tercer d’ESO de l’institut Milà i Fontanals de Vilafranca, coordinats pel professor Sergi Vallès, van rebre el segon premi de Catalunya de la mà dels eurodiputats Santiago Fisas, Raül Romeva i Salvador Sedó. Els alumnes van treballar en el projecte a través de diferents activitats.
 

El Concurs Euroescola està organitzat per l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a l’Estat Espanyol i es desenvolupa en diferents fases a través d’un joc interactiu educatiu de manera que fomenta l’ús d’internet com a eina educativa, informativa i comunicativa a més de l’aprenentatge d’una altra llengua.<br />Euroescola permet, entre altres coses, que els alumnes coneguin més la Unió Europea i el concepte d’Europa en general.

Normalment hi ha molt de desconeixement al respecte tot i que, aquest any, amb la crisi a flor de pell, estem bombardejats d’informació. La intenció de l’institut Milà i Fontanals, donada l’experiència d’aquest any, és seguir participant en aquesta iniciativa durant els propers cursos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: