Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les inscripcions a la FM dels Petits començaran per el cognom Soler

Les lletres que han sortit en el sorteig, celebrat ahir al vespre, són SL. <br />

Les inscripcions es fan per ordre alfabètic i per tant, començaran per el cognom Soler i en la primera hora es podran inscriure els infants amb cognoms des de Soler a Batet, com explica la tècnica de Cicle Festiu, Lídia Romeu.

Les inscripcions per a la Festa Major dels Petits tindran lloc divendres i dissabte de la setmana vinent, 15 i 16 de juny, a l’Escorxador de Vilafranca.<br />El dia 15, de 5 a 6 de la tarda, es podran inscriure nens i nenes que tinguin cognoms a partir de Soler i fins a Batet, a partir de les 6 de Bel a Cuatrecasas, a partir de les 7 de Cuscó a Girona i entre 8 i 9 del vespre de Gómez a Martínez.

Dissabte, entre 10 i 11 del matí s’inscriuran a partir de Mas i fins a Pujol i entre 11 i 12 del migdia de Queralt a Serrano. Finalment, de 12 a 1 del migdia es podran resoldre incidències.

Les inscripcions es faran d’acord amb aquests horaris i ningú es podrà inscriure abans de l’hora assignada. Romeu prega màxima puntualitat.

El dia de la inscripció, els pares han de dur la butlleta d’inscripció omplerta i signada i un document que acrediti l’edat de l’infant.

En cas que quan toqui inscriure’s, el ball escollit en primera opció estigui ple, se n’oferirà un altre.

Els nens que vulguin ballar amb els Gegants han d’anar a l’Escorxador el dia de la inscripció per confirmar que fan l’alçada mínima.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: