Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Casanovas estrenarà Una història catalana dins la nova temporada del TNC

El dramaturg vilafranquí és una de les apostes del Teatre Nacional de Catalunya per a la nova temporada, que s’ha presentat aquesta setmana a Barcelona.

Casanovas presentarà una reposició molt esperada: Una història catalana, un dels espectacles del projecte T6 que més furor va causar quan es va estrenar a la Sala Tallers la temporada 2010/2011. Aquest divertidíssim i inquietant western català ja va rebre un Premi Butaca al Millor text teatral i va deixar moltíssima gent al carrer. Ara, el TNC el presenta amb noves incorporacions en el repartiment, amb una nova escriptura i amb una important sorpresa escenogràfica que permetrà que els espectadors tinguin un punt de vista diferent de la Sala Gran.<br />Una història catalana es podrà veure del 21 de febrer al 14 d’abril de 2013.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: