Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou web de l’Obra Social de Caixa Penedès vendrà entrades

A partir de dilluns vinent, l’Obra Social de Caixa Penedès tindrà nou web corporatiu, www.obrasocialcaixapenedes.com. <br />

Amb un format de diari digital, el nou web presenta notícies, vídeos i altres continguts interactius, però la principal novetat és que disposa de servei de venda online per a concerts, actuacions i tot tipus de certàmens, estiguin o no vinculats a l’Obra Social de l’entitat.

L’aplicació és diu Topticket i s’hi pot accedir des del web de l’Obra Social o directament, a www.topticket.cat. El sistema es posa en marxa amb la venda de les entrades per a les sessions de tast i els tiquets degustació dels maridatges del Vijazz, que se celebra els dies 6, 7 i 8 de juliol. Amb aquesta nova eina es podran evitar les llargues cues que hi ha hagut en anteriors edicions del Vijazz.

El nou web de Caixa Penedès vol ser intuïtiu i conceptual, perquè l’usuari accedeixi de forma fàcil i ràpida als continguts.

La pàgina està configurada per a dispositius mòbils i properament serà accessible per a persones amb discapacitats.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: