Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Consultes urbanístiques en línia a Sant Sadurní

El Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha posat a disposició dels usuaris una aplicació informàtica en línia que permet fer consultes urbanístiques del Pla General d’Ordenació vigent, de forma interactiva i que facilita als usuaris la consulta d’informació. <br />

Els usuaris poden fer consultes interactives, decidint què és exactament allò que volen buscar i analitzar la informació corresponent al planejament municipal de qualsevol finca del terme de Sant Sadurní. A més, el programa es pot utilitzar simultàniament amb aplicacions informàtiques d’altres organismes i superposar aquesta informació en pantalla, per tal de fer consultes més completes.

La consulta es pot fer des del web de l’Ajuntament www.santsadurni.cat o a l’adreça http://oslo.geodata.es/stsadurnia/planejament.ph.

Des d’aquest servidor de mapes també es pot accedir a una còpia estructurada en format PDF del contingut del POUM definitivament aprovat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: