Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

500 participants a la I Cursa Popular de Sant Fèlix

Lluc Farrera i Mireia Montané han guanyat en la categoria masculina i femenina la I Cursa Popular de Sant Fèlix, disputada aquest dissabte a Vilafranca. 515 participants, tant procedents de clubs d’atletisme com simples aficionats van córrer pels carrers del Centre, on també es va poder veure força canalla i alguns pares amb cotxets. <br />

En sintonia amb el bon ambient viscut, Lluc Farrera va arribar donant-se la mà amb un company del Club Atletisme Vilafranca, l’Abderrazak Samaoui, que va quedar segon.  <br />
Aquesta nova iniciativa, impulsada per els Administradors de la FM 2012, neix com a acte de promoció i de captació de fons per a la més típica.

A l’acabar la cursa, un dels administradors, Pep Besolí, es mostrava molt satisfet amb el desenvolupament de la cursa.

Oberta a totes les edats, la Cursa Popular de Sant Fèlix agafava com a recorregut la Processó de Sant Fèlix del dia 30 d’agost, recorrent parts del nou i del vell recorregut, amb l’inici i la final a la Plaça de Santa Maria. Els 4 km de cursa s’estructuraven a partir de dues voltes al circuit urbà, tot i que també hi havia la opció de fer només una volta.

L’objectiu dels Administradors era assolir el miler de participants i es van quedar a la meitat, però Besolí es donava per satisfet.

La I Cursa Popular de Sant Fèlix ha estat un bon pròleg a la Festa Major de Vilafranca, tres mesos abans que comenci, i un nou recurs per aconseguir fons que també podran utilitzar els Administradors de la FM 2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: