Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre noies de Barcelona moren en un accident a Vilafranca

Aquest migdia s’ha produït un accident molt greu a la variant de la carretera C-15, a Vilafranca, que s’ha saldat amb 4 persones mortes. Segons el Servei Català de Trànsit, les víctimes són quatre noies de la ciutat de Barcelona.

<br />
Poc després de la 1 del migdia, 3 vehicles han patit un accident de trànsit a la carretera C-15, al quilòmetre 13 , dins de la variant que va des de la Serreta cap a La Granada. <br />Fruit del sinistre les quatre ocupants d’un tot terreny que circulava en direcció a Vilanova han mort en el acte. Els altres dos vehicles eren BMW i circulaven direcció Vilafranca, en el primer hi viatjaven dues persones, una ha resultat ferida greu i ha estat traslladada en helicòpter a Bellvitge i l’altra, no tan greu, ha estat traslladada a Sant Pere de Ribes i finalment el conductor del tercer vehicle ha resultat ferit lleu.<br />En el lloc dels fets el sots-inspector de Trànsit, Marc Pachot, comentava les primeres deduccions del sinistre.

D’altra banda el doctor Josep Maria Sato, director territorial del SEM, explicava que l’accident ha estat molt greu.

<br />La calçada de la C-15 en el tram de la variant ha estat tallada en tots dos sentits de circulació entre els punts quilomètrics 13 i 14 des de la 1 del migdia i fins a les quatre de la tarda.

La publicació d’aquesta notícia a la xarxa ha obert un seguit de comentaris, alguns de gent de Vilafranca que expliquen que porten mesos notificant la perillositat d’aquest tram de la carretera ja que acaba una autovia de 2 carrils per sentit i comença una via ràpida d’un carril per sentit. Segons els comentaris aquest canvi està molt mal assenyalat i els vehicles que no el coneixen segueixen pensant que estan en una autovia amb el que envaeixen, sense saber-ho, el carril destinat als vehicles que vénen de cara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: