Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Escribà és el nou president comarcal de Convergència

Xavier Escribà ha estat escollit, amb el 80% del vots favorables de la militància, nou president comarcal de Convergència en l’assemblea  que va tenir lloc  dijous a Vilafranca.

Escribà ha presentat una candidatura de 12 persones, de la qual ha destacat que hi ha la voluntat de representació de les diferents sensibilitats comarcals així com l’equilibri entre l’experiència de militants històrics i l’empenta de la gent més jove. El nou president s’ha mostrat molt "satisfet i orgullós del suport rebut"  i d’haver aconseguit generar aquesta unitat. Tanmateix Escribà ha recordat la gran responsabilitat que té CDC en el moment de crisi econòmica i social actual, assenyalant que  "la política ha de ser entesa com un acte de servei a la gent que sobretot ho passa malament", i que ara que CIU governa a gran part de les institucions municipals, comarcals i nacionals, "té l’obligació de redreçar la situació i treballar per aconseguir una majoria social penedesenca favorable a un pacte fiscal que permeti a la comarca i al país sortir de la crisi".  Xavier Escribà que és llicenciat en Geografia i historia i màster en gestió i administració, va ser cap de llista de CiU a Sta. Margarida i els Monjos 1999-2007, i portaveu del CiU al Consell Comarcal de l’Alt Penedès en el mateix període. Des del 2008 també ha estat membre de l’ex4 ecutiu comarcal i de la Federació de CDC a les comarques centrals.  0En la mateixa assemblea també varen ser escollits amb un ampli suport els consellers nacionals que representaran la comarca al Consell Nacional de CDC, que seran en Joan Raventós, Francesc Olivella, Jordi Parellada, Francesc Rosell i Bernat Carabias.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: