Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha viscut amb força participació la segona edició de la Poesíada

Els poetes Santi Borrell i Violant de Bru organitzaven aquest dissabte passat la segona Poesíada per Vilafranca, una cercavila pel barri gòtic de la vila, en què es van fer vuit parades a recitar poesia.

Van ser força les persones que no es van voler perdre aquest moment poètic i que es van reunir a les set de la tarda a la rambla de Sant Francesc, davant del monument a Milà i Fontanals. Hi van participar deu poetes com l’Antoni Canals, el Joan Orpí, Joan Porcà, Juan Porteros, Judit Ortiz, Laura Dalmau, Marta Pérez, Mireia Muntané, o Carles Valls a més dels dos organitzadors. <br />Com a novetat, aquesta segona edició comptava amb l’acompanyament musical del grup de gralles Els Vinardells i, a més, també hi havia la presència d’estudiants d’entre 12 i 14 anys de l’escola Sant Ramon, que estan entre els guanyadors del concurs Sant Jordi que va organitzar l’escola.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: