Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una alumna del PTT seleccionada pel projecte Leonardo

Leidy Guerrero, alumna del PQPI-PTT de Vilafranca del curs d’Auxiliar de vendes, Oficina i atenció al públic, ha estat seleccionada pel Departament d’Ensenyament per tal de dur a terme una estada de formació i treball a Torí, a Itàlia. <br />

L’estada té lloc a partir de demà i fins al 9 de juny. Hi participaran 20 joves triats entre tots els programes PQPI-Pla de Transició al Treball d’arreu de Catalunya. Aquesta estada rep el finançament de la Comunitat Europea, mitjançant el programa Leonardo.

A Itàlia, els joves duen a terme pràctiques educatives en una empresa i tenen l’oportunitat de conèixer una realitat laboral diferent a la de casa nostra. A més, segueixen un curs d’italià i participen en visites i activitats culturals.

Aquest és el sisè any consecutiu que un alumne del PQPI-PTT de Vilafranca és seleccionat per prendre part a l’estada formativa a Itàlia.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: