Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un gimnàs vilafranquí construirà una paret de bricks de llet a l’estand de les fires de maig en benefici de Càritas

El gimnàs Espai d’sport ha decidit col·laborar amb Càritas Interparroquial de Vilafranca i, més concretament, amb el seu banc d’aliments.

Durant els darrers dies han demanat als seus clients que portessin bricks de llet de vaca i han anat construint una petita paret com a mostra del projecte que tenen previst per aquest cap de setmana. Espai d’sport demana a tothom qui vulgui col·laborar que porti un brick de llet al seu estand de les fires de maig i allà construiran una paret el més gran possible.
 

Des de Càritas Interparroquial de Vilafranca valoren molt positivament la iniciativa d’Espai d’sport i fan una crida a empreses i particulars perquè el banc d’aliments segueix en una situació delicada a causa de l’increment de la demanda.

L’estand del gimnàs, que compta amb setanta metres quadrats, estarà a prop del dels administradors de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: