Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tots els barris de Vilafranca tindran contenidors de roba

L’Ajuntament de Vilafranca i les cooperatives Roba Amiga i Formació i Treball han signat un conveni de col·laboració per instal·lar contenidors de roba en tots els barris de Vilafranca.  <br />

Hi haurà dues fases d’implantació dels contenidors: en la primera fase s’instal·laran un total de 10 contenidors al costat dels contenidors de residus ja existents, a tots els barris de la Vila.

Segons el conveni, l’Ajuntament de Vilafranca cedeix gratuïtament l’espai necessari per a la col·locació dels contenidors de roba a la via pública. Per la seva part, Formació i Treball assumeix les responsabilitats derivades de la recollida i el manteniment dels contenidors per tal de garantir-ne el funcionament correcte, garantint en tot moment una correcta imatge exterior, tenint en compte la seva repercussió dins el paisatge urbà.

Roba Amiga és una cooperativa que té com objectiu millorar la gestió integral i comercialització de roba de segona mà, potenciant la vessant empresarial, facilitant la contractació de persones amb risc d’exclusió social i reduint a la vegada el volum d’aquest residu que actualment es destina a l’abocador.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: