Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sorteigs a Fires

Els concessionaris de cotxes han sortejat 3.000 euros en el marc de les Fires i els administradors han sortejat els balcons del Vinseum per veure l’entrada de Sant Fèlix.

Les fires són un gran aparador pels expositors que hi participen i alhora són també una oportunitat pels visitants perquè poden trobar bones ofertes per les seves compres i incentius en forma de regal.  Un dels més llaminers i que s’ofereix des de fa alguns anys és el descompte per la compra d’un cotxe. El descompte es fa entre totes les persones que han signat un contracte de compra d’un vehicle dins de les fires, i el sorteig es fa habitualment a l’estand de Ràdio Vilafranca i Penedès TV. El mestre de cerimònies és el locutor Àlex Santamaria, acompanyat a banda i banda per les autoritats municipals i els representants dels concessionaris. Una ma innocent va triar una butlleta de la cinquantena que hi havia a la urna i la guanyadora va ser la Mari Carmen Villar, de Vilafranca, que casualment es trobava encara en el recinte firal i va recollir personalment el premi molt emocionada i contenta. La Mari Carmen va comprar a les fires un Toyota Aigo que amb el sorteig li va sortir 3000 euros més barat.  Els que també van fer un sorteig interessant van ser els administradors de la Festa Major, entre totes les persones que a les fires van comprar la samarreta, la motxil.la o el domàs, es sortejava la possibilitat de pujar dalt d’un balcó del Vinseum per presenciar les entrades de Sant Fèlix del 29 i del 30 d’agost. La condició era respondre a la trucada del telèfon. Algunes butlletes es van donar per eliminades. Els guanyadors pel dis 29 han estat Nerea Pinedo, Teresa Bonastre i Dévora Paredes de Vilafranca, i pel 30 d’agost l’Enric Moya, el Carles Comajuncoses de Moja i la Flora Domingo de Sant Jaume dels Domenys. A partir d’aquest dissabte els administradors vendran merxandaising els dissabtes al mercat i també es podrà participar en un nou sorteig. L’administrador Enric Peribáñez, explica que s’inclouran els descartats del primer sorteig. D’altra banda en el transcurs de les Fires els administradors també han anunciat la celebració per al proper dissabte 2 de juny de la I Cursa Popular de Sant Fèlix, una cursa atlètica amb un peculiar reccorregut que farà 2 vegades la processó de sant Fèlix. <br />En total, 4 km de recorregut pel centre antic de Vilafranca, amb sortida i arribada a la plaça de Jaume I, davant de la Basílica de Santa Maria. L’organització comptarà amb la col.laboració, entre d’altres , de la Fundació Mas Albornà. La cursa tindrà lloc el dissabte dia 2 de juny, a les set de la tarda. El recorregut és assequible a tothom, en un circuit pla de 2 kms que s’haurà de fer dos cops per completar la cursa. Hi ha la possiblitat de fer només una volta, si el corredor així ho desitja.  Hi haurà Copa commemorativa de la Cursa Sant Fèlix per als 3 primers classificats de categoria masculina i femenina, i tots els participants s’emportaran el mocador oficial de la cursa. El preu de la inscripció serà de 4 euros i cal fer-la, abans del 27 de maig, a través de la pàgina web <a href="http://www.atletisme.cat">www.atletisme.cat</a>. El màxim de participants admesos serà de 1.000 atletes. Els dorsals es podran recollir el mateix dia de la cursa, a partir de les 16 hores, al Palau Baltà, situat a la mateixa plaça de Jaume I.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: