Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SI lamenta que no es porti a debat la Vegueria Penedès al Parlament

Un comunicat de Solidaritat Catalana per la independència assenyala que CiU i PP veten que s’abordi la Llei de Vegueria pròpia del Penedès .

En el comunicat s’explica que el portaveu de Solidaritat, Alfons López Tena, ha denunciat que la Junta de Portaveus, amb el suport de CiU i PP, ha vetat que s’abordi al proper plenari del Parlament la proposició de llei de Vegueria pròpia del Penedès i que fa més d’un any que porta bloquejada per la Mesa del Parlament.<br />López Tena ha recordat que a cada sessió plenària entren sempre tres lleis per al seu debat de totalitat i que al proper ple només entrarà una.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: