Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han adjudicat quatre pisos amb protecció oficial a la Granada

 <br />L’Agència de l’Habitatge de Catalunya va assignardijous, quatre pisos amb protecció oficial a la Granada.

Les normes ofereixen noves condicions d’accés, ja que formen part del Pla de xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat i que gestiona l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Dels quatre habitatges, un és de lloguer amb opció de compra i està situat al carrer de la Plana. Té tres dormitoris en una superfície de 68 m2 i el preu del lloguer és de 243 euros mensuals. La persona adjudicatària signarà un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Si opta per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podrà donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades. La resta d’habitatges són de lloguer i estan situats a l’avinguda de Catalunya. En el procés d’adjudicació s’han presentat 20 sol·licituds, de les quals se n’han admès 12 i se n’han exclòs 8 per no complir els requisits o per manca de documentació.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: