Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessions d’educació viària a les escoles d’Olèrdola

Per cinquè any consecutiu, els agents municipals d’Olèrdola realitzen a les escoles una campanya d’educació viària. El propòsit és el de promoure conductes cíviques en l’ús dels espais públics entre la població escolar, a la vegada que es reforcen hàbits de prevenció per a evitar riscos.

Les sessions ja les ha impartit als alumnes de 3r a 6è de l’escola Circell, entre dimarts i dimecres de la setmana passada, el coordinador dels agents municipals, Josep Miquel Escofet. En els propers dies s’espera que la formació en educació viària també arribi als alumnes de 3 a 6è de l’escola Rossend Montané i als alumnes de 3r de l’escola Els Pins. <br />En total, hauran rebut aquestes sessions prop de 140 infants de les escoles del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: