Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romeria de Torrelavit a Montserrat

Aquest cap de setmana un important nombre de veïns de Torrelavit participaran en la tradicional Romeria a Montserrat.

Els més esportistes sortiran a peu la nit del divendres a dissabte a les 3 de la matinada des del carrer del Bosc, la resta ho faran en cotxes particulars el dissabte al matí amb l’objectiu de passar un cap de setmana de germanor a Montserrat allotjant-se en cel.les. Diumenge a les 11 del matí a la Basílica en el transcurs de la missa conventual  es farà una ofrena floral  en nom del poble de Torrelavit. També s’oferirà  a la Verge alguns productes típics del poble i un representant de la Romeria de Torrelavit llegirà unes breus paraules de presentació. Aquest any Torrelavit torna  a ser Romeria després d’uns anys en què no ens consideraven com a tal. Ser-ho comporta una sèrie de requisits, com ara participar en algún tipus d’activitat de manera més o menys col.lectiva.  <br />El diumenge a la tarda els torrelavitencs deixaran les cel.les per tornar cap a casa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: