Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Plega el director general de Torres

El director general de l’empresa Miquel Torres, Raül Bobet, ha deixat el càrrec per dedicar-se a la gestió de les seves pròpies bodegues a Tremp i al Priorat.

L’empresa ha emès un comunicat en el que explica que Raül Bobet es va reincorporar a torres el maig del 2010 per assumir les funcions de director General i ajudar a la transició generacional.<br />Havent arribat a la fase final del procés de successió que requereix dedicació absoluta, s’ha decidit de mutu acord que Raül Bobet deixi les funcions com a Director General. A partir d’ara les funcions seran assumides pel Consell d’Administració de l’empresa, per Miquel Agustí Torres i per l’equip directiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: