Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull explica que la reforma de l’escola Arsenal és necessària per assegurar la seva continuïtat

Des de l’Ajuntament han decidit aplicar algunes modificacions a l’oferta formativa de l’Escola d’Art Arsenal, amb la clara voluntat de potenciar-la i al mateix temps fer-la més viable econòmicament.

L’alcalde Pere Regull ha recordat que la inversió de l’Ajuntament a l’Arsenal és de 240.000€ i que el que es vol ara és potenciar aquelles formacions que siguin útils i puguin ajudar a trobar una sortida professional. L’aposta és el disseny gràfic i la joieria
Així mateix, Regull ha explicat que aquesta aposta va lligada a una reforma de l’espai, l’edifici dels Trinitaris. Fins ara l’Arsenal n’utilitzava una part, la intenció és que ara pugui disposar de tot l’edifici.

Des de l’equip de govern s’insisteix en que es tracta de revisar en què s’inverteixen els diners públics, i fer-ho en aquelles activitats que tinguin més ús i rendiment. En aquest cas, l’Arsenal acull entre totes les seves accions formatives a prop d’un miler de persones; i s’ha decidit abandonar les que tenien menys matriculacions i una sortida més dubtosa a nivell laboral. Com a exemple posava Regull el revestiment mural, que tenia uns 11 alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: