Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pep Plaza a la 8a Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca

L’actor i humorista Pep Plaza, amb el seu espectacle Clònica d’humor, serà l’estrella convidada a la 8a Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca.

La vetllada tindrà lloc el 15 de juny al teatre El Casal amb l’objectiu de recaptar fons per al banc dels aliments de l’Associació Ressò, Rebost Solidari de Vilafranca. Es tracta d’una entitat de nova creació que va néixer per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació de la població més necessitada, optimitzar els serveis que ja es duen a terme, i unificar els esforços de diferents entitats de la vila. Així, l’entitat compta amb la col·laboració de la Creu Roja de l’Alt Penedès, l’Església Evangèlica Baptista de Vilafranca, Associació La Llum del Nord, Associació Entrem-hi, Associació de veïns de La Girada, Cáritas Interparroquial de Vilafranca, Fundació Privada Amàlia Soler, Delegació de la comarca de l’Alt Penedès de la Fundació Banc dels Aliments i amb la coordinació del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca. Amb la intenció d’ajudar aquesta entitat en els seus objectius, el Rotary Club ha organitzat la 8a Nit Solidària, que consistirà en un sopar-espectacle, protagonitzat per l’humorista de Crakòvia , i el Polònia. Tothom qui vulgui participar en la Nit Solidària té la opció de assistir al sopar, al preu de 75€ per persona, o fer una aportació a la fila 0. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: