Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obsequis a la parada de fires de Bhül

Bühl torna a les Fires de Maig amb un estand amb el lema "Es busca. Vine, potser tu ets la persona buscada".

<br /> <br />La ciutat alemanya de Bühl, agermanada des de l’any 2002 amb Vilafranca, participa des de fa 5 anys a les Fires de Maig amb un estand on, entre d’altres, s’hi poden trobar fotografies de tots el projectes entre les dues poblacions; és a dir, una petita exposició de la història d’aquests 10 anys d’agermanament.<br />A més, també es pot gaudir dels productes típics de la gastronomia alemanya, com les salsitxes i la cervesa. És un estand que vol ser punt de trobada d’amics i d’històries entre Vilafranca i Bühl.<br />Enguany per celebrar el desè aniversari d’agermanament es duran a terme diversos actes i activitats,  dins del marc de les Fires i Festes de Maig. Per aquest motiu l’estand de Bühl exposarà una col·lecció de fotografies realitzades durant els últims 5 anys. Les persones que passin per l’estand i s’hi reconeguin seran convidats a una salsitxa i una cervesa. A més, també obtindran un duplicat de la seva fotografia.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: