Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Àngel Garcia renova a la presidència del Casal

La candidatura encapçalada per l’actual president del Casal, Miquel Àngel Garcia, ha estat escollida per dirigir l’entitat fins l’any 2017.

El passat 12 de maig tenien lloc les eleccions per escollir la junta directiva que dirigirà l’associació sociocultural més gran de les comarques del Penedès aquests propers cinc anys, el Casal Societat La Principal, de Vilafranca. Es va presentar una única candidatura amb el nom "FEM EL CASAL DEL FUTUR" que estava encapçalada per l’actual president de l’entitat, Miquel Àngel Garcia i l’acompanyava la totalitat de la junta que ja ha estat amb ell aquests darrers mesos. El resultat va ser favorable a l’equip de Garcia amb una amplia majoria de vots i per tant, la junta electoral va proclamar com a guanyadora aquesta candidatura. Cinc anys que volen ser de proximitat a les propostes dels socis, de suport a les iniciatives de les seccions i sobretot de gestió de les mancances del patrimoni de l’entitat. Un patrimoni que en edificis com els de les seccions necessita actuacions urgents en seguretat i accessibilitat o com en el cas del teatre, afrontar una reforma de tota la sala per poder assolir el seu centenari amb garanties de futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: