Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 600 persones a Els Nous Penedès, a Madrid

L’Associació Vinícola Catalana i la Denominació d’Origen Penedès han finalitzat, aquest dilluns, a Madrid les presentacions dels "Nous Penedès 2012" que s’han estat realitzant des del mes d’abril. <br />

Enguany més de 600 persones han assistit a l’acte, celebrat al prestigiós Hotel Palace, superant l’afluència de l’any passat.

A Madrid hi han anat 23 cellers amb més de 160 vins, en total. D’aquests, hi ha 22 vins que han obtingut un reconeixement especial, hi ha 5 nous vins que han sortit ara al mercat i diversos que compten amb nou packaging.

Madrid és el segon mercat de l’estat més important per als vins del Penedès, després del català, i amb Illes Balears, en tercera posició i justament des de fa uns anys aquests són els escenaris de la campanya Els Nous Penedès.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: