Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 150 expositors han apostat per les Fires de Maig

Amb més de 16.500 m2, 2.000 places d’aparcament i una previsió d’incrementar els 40.000 visitants de l’any passat, les Fires de Maig de Vilafranca mantenen l’alt nivell de participació d’altres edicions. <br />

Enguany, 153 expositors han renovat la seva confiança en les fires vilafranquines o hi aposten per primera vegada per presentar novetats o donar-se a conèixer durant tres intensos dies. <br />Al llarg dels diferents pavellons es reparteixen els sectors participants: automoció, comerç i serveis, llar, maquinària agrícola, serveis i jardineria, alimentació, vins i caves, gastronomia i enoturisme.

El sector de la llar i el moble té, aquest 2012, més presència que mai, amb un gran nombre d’empreses de mobles, cuines i equipaments. És el cas de Mobles Penedès que després de 30 anys d’existència, han anat a Fires per primera vegada. El 30è aniversari els ha animat a estar presents a les Fires de Maig amb l’objectiu de donar-se a conèixer de forma més àmplia, com explica el Robert Luque.

Un sector vinculat a les Fires de Maig des dels seus inicis és el de la maquinària agrícola que amplia el seu espai i ocupa un 11% de l’espai firal.  <br />Un dels seus representants, l’empresa EMMS va a Fires amb el mateix missatge de l’any passat: en temps de dificultats, cal ser proactiu, fent fira, fent Vilafranca i fent Penedès.

Una de les iniciatives divertides que podeu trobar a Fires són les burricletes, un nou servei de visites amb bicicletes elèctriques pel Penedès-Garraf que durant aquests 3 dies podreu provar. Per al director del Centre Burricleta del Penedès-Garraf, David Sala, la burricleta representa la democratització de la bicicleta.  <br />
Amb l’estada a Fires es presenten les burricletes al Penedès, que properament obriran seu al carrer Martorell de Vilafranca.

Qui tampoc falta a les Fires de Maig és aquesta casa, Ràdio Vilafranca i Penedès TV, que som a fires per 30è any consecutiu, i durant 3 dies farem una àmplia programació en directe.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: